Kaalikeitto 10% paistijauhelihasta

1. Paista jauheliha+sipuli+valkosipuli
2. pilko kaali+porkkana kattilaan ja lisää vettä siten, että kaalit peittyvät.

3. Keitä kaaleja noin 50min (lisää liemikuutiot kun kiehuu).

4. Lisää jauheliha lopussa

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 263 grammaa

Velocity
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paistijauheliha 10%18g30kcal3.5g0g1.7g0g
Sipuli (kuorittu)4.4g1.2kcal0.1g0.2g0g0.1g
Valkokaali keräkaali 44g12kcal0.5g1.8g0.1g0.9g
Porkkana, keskikokoinen 65g4.4g1.2kcal0g0.3g0g0.1g
Lihaliemikuutio Rainbow (11g/1)0.5g1.3kcal0g0.1g0.1g0g
Kasvisliemikuutio, 1kpl, Rainbow0.6g1.5kcal0.1g0.1g0.1g0g
Valkosipuli 0.3g0.4kcal0g0.1g0g0g
Vesi44g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana230g95kcal8.4g5.2g4g2.2g
Valittu annoskoko115g47kcal4.2g2.6g2g1.1g
Annoskoko puolitettuna58g24kcal2.1g1.3g1g0.6g
Arvot/100g100g41kcal3.6g2.3g1.7g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=192648