Mausteinen naudanlihapata

Kuumenna rypsiöljy suuressa kasarissa ja ruskista lihanpalat.

Lisää joukkoon silputtu sipuli sekä chilipalko.

Anna hautua muutama minuutti.

Lisää sokeri, suola sekä paprikajauhe ja kirsikkatomaatit.

Hauduta boin 45 minuuttia.

Tarjoa paistetun viljaseoksen kanssa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 263 grammaa

Sannamaria88
AineksetMääräEnergiaPHRK
Rypsiöljy 1.1g10kcal0g0g1.1g0g
Naudan Sisäpaisti55g60kcal12g0.1g1.6g0g
Sipuli (kuorittu)8.7g2.4kcal0.1g0.4g0g0.1g
Chili paprika punainen4.9g2kcal0.1g0.4g0g0g
Sokeri 0.5g2.2kcal0g0.5g0g0g
Suola, annos 3g0.9g0kcal0g0g0g0g
Paprikajauhe 0.5g1.8kcal0.1g0.1g0.1g0.2g
Kirsikkatomaatti, säilyke (Mutti), annos 400g44g16kcal0.8g2.8g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana230g188kcal26.2g8.6g5.8g0.6g
Valittu annoskoko115g94kcal13.1g4.3g2.9g0.3g
Annoskoko puolitettuna58g47kcal6.6g2.2g1.5g0.2g
Arvot/100g100g82kcal11.4g3.7g2.5g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=313729