Katkarapu-halloumi salaatti

Viipaloi punasipuli renkaiksi.

Purista appelsiinin mehu ja lisää joukkoon hunaja, suola ja pippuri, anna punasipulin tekeytyä appelsiinimausteseoksessa muutama tunti.

Sekoita sweet chilikastike katkarapujen joukkoon.

Pilko halloumi ja paista pannulla ruskeaksi.

Lisää sipuli, katkaravut ja lämmin halloumi salaatti-kurkku pedille.

VALMISTA NAUTITTAVAKSI

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 614 grammaa

Xevis
AineksetMääräEnergiaPHRK
Katkarapu 28g19kcal4.1g0g0.3g0g
Punasipuli, kuorittu, 100g5.6g1.5kcal0.1g0.3g0g0.1g
Appelsiini, kuorittu 19g8.8kcal0.1g1.7g0.1g0.4g
Salaatti, jäävuori tuore38g3.8kcal0.4g0.3g0.1g0.4g
Kurkku 13g1.4kcal0.1g0.2g0g0.1g
Halloumi-juusto light, 100g9g21kcal2.5g0.1g1.1g0g
Hunaja 1.3g4.3kcal0g1.1g0g0g
Sweet Chili Sauce, Thai Kitchen1.3g2.5kcal0g0.6g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana230g124kcal14.6g8.6g3.2g2g
Valittu annoskoko115g62kcal7.3g4.3g1.6g1g
Annoskoko puolitettuna58g31kcal3.7g2.2g0.8g0.5g
Arvot/100g100g54kcal6.3g3.7g1.4g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=142029