Soijarouhevuoka

1. Kuullota silputtu sipuli voissa.

2. Lisää tomaattimurska, valkosipuli ja soijarouhe, sekä tomaattimurskan huuhteluun käytettävä vesi.

3. Anna hautua kunnes ylimääräiset nesteet poistuu.

4. Lisää puolet kermasta ja mausta esim.

suolalla, pippurilla ja yrteillä.

5. Laita puolet annoksesta uunivuokaan.

Lisää päälle puolet mozzarellasta ja koskenlaskijasta ja osa juustosta.

Laita päälle loppu kerma ja tomaattikastike.

Päällystä lopuilla juustoilla.

Anna paistua 175 asteessa kunnes juusto on kaunista ja uunista leijailee huumaava tuoksu.

Nauti lisänä paljon tuoretta salaattia.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 307 grammaa

Pikkukettu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi 1.5g11kcal0g0g1.2g0g
Sipuli (kuorittu)27g7.3kcal0.4g1.3g0.1g0.5g
Tomaattimurska, Polpa di Pomodoro (Campo largo (lidl)), annos 400g60g12kcal0.8g1.8g0.1g0g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g1.5g1.6kcal0.1g0.2g0g0g
Soijarouhe, tumma, 30g5.6g18kcal2.8g1.7g0g0.3g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 7.5g25kcal0.2g0.2g2.6g0g
Koskenlaskija perinteinen (Valio), annos 83.3g4.5g13kcal0.9g0g1g0g
Sinileima emmental juustoraaste (Velbo)7.5g29kcal2.2g0g2.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana230g233kcal14.8g10.4g14.6g1.6g
Valittu annoskoko115g117kcal7.4g5.2g7.3g0.8g
Annoskoko puolitettuna58g58kcal3.7g2.6g3.7g0.4g
Arvot/100g100g101kcal6.4g4.5g6.3g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=267458