Kaalipata

Kaali
Porkkana
parsakaali
sipuli
paloittele ja vettä päälle ja uuniin 150-175 hautumaan
paista jauheliha siihen jauhelihamaustetta
lisää jauheliha ja maggi fond cupit hautumaan uuniin pariksi tunniksi

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 614 grammaa

Ranetee
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaali, valkokaali15g3.1kcal0.2g0.5g0g0.3g
Porkkana, keitetty, suolaton 11g3.8kcal0.1g0.6g0g0.3g
Parsakaali, keitetty, suolaton 4.7g1.6kcal0.2g0.1g0g0.1g
Sipuli (kuorittu)3.2g0.9kcal0g0.2g0g0.1g
Vesi52g0kcal0g0g0g0g
Fond cups lihaliemi (Maggi), annos 12g1.1g1.5kcal0g0.3g0g0g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha28g47kcal5.3g0g2.8g0g
Jauhelihamauste, annos 15g0.4g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana230g115kcal11.6g3.4g5.6g1.6g
Valittu annoskoko115g58kcal5.8g1.7g2.8g0.8g
Annoskoko puolitettuna58g29kcal2.9g0.9g1.4g0.4g
Arvot/100g100g50kcal5g1.5g2.4g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=279974