Katkarapu-tomaattikeitto

Kuori ja hienonna sipulit sekä chili ja kuullota öljyssä, lisää kalaliemi, tomaattimurska ja pavut ja kypsennä miedolla lämmöllä 15 minuuttia.

Lisää mausteet ja kerma ja lopuksi katkaravut.

Anna kiehahtaa, mutta älä keitä enää.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 527 grammaa

Lammiju
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tomaattimurska, Pirkka, 500g41g14kcal0.7g2.8g0g0.6g
Tomaattimehu Valio27g5.5kcal0.3g1.1g0g0g
Kalaliemikuutio 0.3g0.9kcal0g0.1g0g0g
Sipuli 4.1g1.2kcal0.1g0.2g0g0.1g
Valkosipuli 0.5g0.6kcal0g0.1g0g0g
Chili, vihreä, tuore , annos 15g0.4g0.2kcal0g0g0g0g
Kevyt ruokakerma 7% (Flora)11g9kcal0.1g0.4g0.8g0g
Katkarapu 15g10kcal2.1g0g0.2g0g
Rypsiöljy 0.3g2.4kcal0g0g0.3g0g
Kidneypapu (Go green), annos 100g16g15kcal1.2g2.2g0.1g1.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana230g119kcal9g13.8g2.8g3.8g
Valittu annoskoko115g59kcal4.5g6.9g1.4g1.9g
Annoskoko puolitettuna58g30kcal2.3g3.5g0.7g1g
Arvot/100g100g52kcal3.9g6g1.2g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=394378