Katkarapu- savulohisalaatti

Laita katkaravut salaattikulhoon ja purista puolikkaan sitruunan mehu päälle.

Jos haluat vielä enemmän sitruunan makua, niin raasta vielä sitruunan kuorta joukkoon.

Lisää ripaus suolaa ja pippuria ja hieman tilliä (tuoretta tai kuivattua).

Anna marinoitua kylmässä noin tunti.

Lisää kulhoon loput ainekset ja sekoita.

Jos haluat lisää hiilaria, niin lisää joukkoon vaikka täysjyvä penne pastaa.

Sopii pääruokana tai jonkun pääruan kylkeen.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 205 grammaa

Davil
AineksetMääräEnergiaPHRK
Isoja katkarapuja (Apetit), annos 100g19g17kcal3.4g0.3g0.2g0g
Kirjolohifile, savustettu (100g)17g29kcal3g0g2g0g
Lehtisalaatti, vihreäkeiju mix (Vihreäkeiju), annos 10g8.4g0.8kcal0.1g0.1g0g0.1g
Kurkku 17g1.8kcal0.1g0.2g0g0.1g
Tomaatti 17g3.8kcal0.1g0.6g0.1g0.2g
Paprika punainen 11g3.3kcal0.1g0.5g0g0.2g
Raejuusto 0,3 hyla (Valio), annos 200g23g15kcal2.9g0.5g0.1g0g
Sitruunanamehu, puristettu, tuore3.4g0.8kcal0g0.3g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana231g142kcal19.4g5g4.8g1.2g
Valittu annoskoko115g71kcal9.7g2.5g2.4g0.6g
Annoskoko puolitettuna58g36kcal4.9g1.3g1.2g0.3g
Arvot/100g100g62kcal8.4g2.2g2.1g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=296573