Maa-artisokkakeitto

Kuori artisokat ja pilko niitä.

Kuori perunat ja piko hieman pienemmäksi kuin artisokat.

Keitä vedessä, johon lisäät kasvisliemen.

Soseuta keitto ja viimeistele se creme bonjour valkosipuli-yrttivalmisteella.

Tarkista suola.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 1478 grammaa

Lessi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Maa-artisokka 31g14kcal0.2g2.6g0.1g1.3g
Peruna, keskikokoinen 60g23g14kcal0.4g3g0g0.2g
Vesi55g0kcal0g0g0g0g
Fond du chef, vegetable. knorr (Unilever), annos 28g2.2g2.6kcal0.1g0.1g0.2g0g
Creme Bonjour Cuisine Valksip ja yrtit3.9g5.1kcal0.1g0.1g0.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana231g72kcal1.6g11.6g1.6g3g
Valittu annoskoko116g36kcal0.8g5.8g0.8g1.5g
Annoskoko puolitettuna58g18kcal0.4g2.9g0.4g0.8g
Arvot/100g100g31kcal0.7g5g0.7g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=318643