Pullapitko kotona leivottu

Vatkaa munat ja sokeri, lisää käden lämpöinen vesi, hiiva, suola, kardemumma, kauranleseet ja öljy.

Sekoita maitojauhe vehnäjauhoihin.

Lisää jauhot vähitellen nesteeseen hyvin vatkaten.

Jatka vaivaamista käsin, kunnes taikina irtoaa kulhon reunoilta ja kädestä.

Anna taikinan kohota.

Leivo 4 pitkoa, anna taas kohota, voitele munalla ja ripottele päälle mantelirouhetta.

Paista 200 asteessa noin 16 min.

Reseptistä tulee n. 65 annosta ja yksi annos painaa n. 33 grammaa

Annele
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi27g0kcal0g0g0g0g
Maitojauhe rasvaton 2.7g10kcal0.9g1.4g0g0g
Kauranlese (Kungsörnen), annos 7g5.3g17kcal1g2.2g0.4g1g
Kananmuna kuorineen punnittu 6.7g8.4kcal0.7g0g0.6g0g
Sokeri 9g37kcal0g9.1g0g0g
Pansuola (Oriola oy), annos 5g0.3g0kcal0g0g0g0g
Kardemumma, jauhettu, annos 5g0.4g1.3kcal0g0.3g0g0.1g
Hiiva 2.7g2kcal0.4g0g0g0.2g
Vehnäjauho, sunnuntai45g159kcal5.4g32.2g1g1.4g
Rusinat (Rainbow) 1 pss6.7g21kcal0.2g4.7g0g0.6g
Mantelirouhe, 1 rkl2.1g12kcal0.5g0.1g1.1g0.2g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl5.3g48kcal0g0g5.3g0g
Kananmuna kuoreton 2.1g3kcal0.3g0g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana231g637kcal18.8g100g17.2g7g
Valittu annoskoko116g318kcal9.4g50g8.6g3.5g
Annoskoko puolitettuna58g159kcal4.7g25g4.3g1.8g
Arvot/100g100g276kcal8.1g43.3g7.4g3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=103103