Rusettikanaa

200 g rusettimakaroneja
400 g kanaa suikaleina
1 sipuli
1 paprika
0,5 kesäkurpitsaa
2 tl curryä
2 rkl vehnäjauhoja
3 dl vettä
1 kanaliemikuutio
100 g sulatejuustoa

Keitä makaronit ohjeen mukaan.

Suikaloi muut aineet kattilaan (paitsi juusto) ja hauduta 15 min.

Yhdistä makaronit ja muut ainekset, lisää sulatejuusto.

Kun juusto on sulanut ruoka on valmista.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 231 grammaa

Sirkkis9
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pasta, fusilli tricolore, Rainbow (75g)25g86kcal3g17.7g0.4g2g
Kananpojan Rintaleike, Kariniemen50g60kcal9g0.6g3g0.1g
Sipuli (kuorittu)6.9g1.9kcal0.1g0.3g0g0.1g
Paprika punainen 10g2.9kcal0.1g0.4g0g0.2g
Kesäkurpitsa zucchini 7.5g1.4kcal0g0.2g0g0.1g
Vehnäjauho puolikarkea 2.5g8.6kcal0.3g1.7g0g0.1g
Sulatejuusto, 9 %, Olympia13g19kcal2.1g0g1.1g0g
Kanaliemikuutio, Knorr (10g)1.2g3.2kcal0.2g0.1g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana231g366kcal29.6g42g9.4g5.2g
Valittu annoskoko116g183kcal14.8g21g4.7g2.6g
Annoskoko puolitettuna58g92kcal7.4g10.5g2.4g1.3g
Arvot/100g100g158kcal12.8g18.2g4.1g2.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=109927