Parsakaali-kukkakaaligratiini

Laita soijarouhe ohjeen mukaan turpoamaan.

Paista soijarouhe ja mausta.

Paloittele ja keitä kaalit.

Mausta suolalla.

Valmista kastike.

Levitä kaalit voideltuun vuokaan.

Kaada kastike päälle.

Ripottele pinnalle juustoraastetta.

Kuorruta uunissa 225-250 astetta ja 10min.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 308 grammaa

Mk87
AineksetMääräEnergiaPHRK
Parsakaali brokkoli 22g7.7kcal1g0.4g0.1g0.5g
Kukkakaali 25g6kcal0.5g0.6g0.1g0.6g
Oivariini, 751.8g12kcal0g0g1.3g0g
Vehnäjauho puolikarkea 1.9g6.4kcal0.2g1.3g0g0.1g
Vesi19g0kcal0g0g0g0g
Maito, Kevyt13g5.8kcal0.4g0.6g0.2g0g
Suola, annos 3g0.2g0kcal0g0g0g0g
Kananmuna kuorineen punnittu3.8g4.7kcal0.4g0g0.3g0g
Mozzarellajuustoraaste, raastettu (Rainbow), annos 175g11g33kcal2.8g0.2g2.3g0g
Kesäkurpitsa13g2.1kcal0.1g0.3g0.1g0.1g
Tumma soijarouhe, risetti6.3g18kcal3.1g2.1g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana231g191kcal17g11g9g2.6g
Valittu annoskoko116g95kcal8.5g5.5g4.5g1.3g
Annoskoko puolitettuna58g48kcal4.3g2.8g2.3g0.7g
Arvot/100g100g83kcal7.3g4.8g3.9g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=243096