Punajuuripyörykät

Raasta keitetyt punajuuret ja soseuta keityty härkäpavut.

Sekoita seokseksi ja lisää rypsiöljy, musteeta ja riisijauho (tai soijajauho) sekä purista joukkoon valkosipulia.

tee pyöryköitä, aseta leivinpaperille pellile, sivele öljyllä ja paista 225 asteessa 15 min.

Reseptistä tulee n. 32 annosta ja yksi annos painaa n. 33 grammaa

Veraelina
AineksetMääräEnergiaPHRK
Härkäpapu, keitetty (-), annos 30g63g69kcal5g12.5g0g3.1g
Punajuuri, keitetty, suolaton 44g17kcal0.4g3.1g0.1g1.1g
Rypsiöljy kylmäpuristettu 4.9g44kcal0g0g4.9g0g
Mustapippuri 0.2g0.6kcal0g0.1g0g0.1g
Riisijauhoseos, gluteeniton 3.3g12kcal0.1g2.7g0g0.1g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g0.4g0.5kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana231g285kcal11g37g10g8.8g
Valittu annoskoko115g142kcal5.5g18.5g5g4.4g
Annoskoko puolitettuna58g71kcal2.8g9.3g2.5g2.2g
Arvot/100g100g123kcal4.8g16g4.3g3.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=251390