Olgan kirjolohikeitto

Hauduta paloitetut perunat ja sipuli kattilassa voissa.

Lisää suola ja jatka hauduttamista vielä muutamaa minuuttia.

Lisää kiehuva vesi ja pari palaa kalaa, sekä maustepippuri ja laakerinlehti.

Keitä kunnes peruna on valmis.

Laita juusto keittoon sulaamaan ja lisää loput kalaa.

Keitä vielä kymmenisen minuuttia.

Tarkista maku ja lisää tilli.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 264 grammaa

Oshults
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)4.8g1.3kcal0.1g0.2g0g0.1g
Peruna, vanha, kuorittu 49g38kcal0.9g7.7g0.1g0.5g
Voi, normaalisuolainen (Valio)1.3g9kcal0g0g1g0g
Kirjolohisuikale naturel (Apetit), annos 300g13g25kcal2g0g2g0g
Vesi44g0kcal0g0g0g0g
Koskenlaskija perinteinen (Valio), annos 83.3g2.6g7.3kcal0.5g0g0.6g0g
Suola, annos 3g0.3g0kcal0g0g0g0g
Tilli mauste0.2g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana231g161kcal7g15.8g7.4g1.2g
Valittu annoskoko115g81kcal3.5g7.9g3.7g0.6g
Annoskoko puolitettuna58g40kcal1.8g4g1.9g0.3g
Arvot/100g100g70kcal3g6.8g3.2g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=276770