Hirvenliha kebab

Vaivaa liha ja mausteet oikein huolellisesti.

(itse käytän pippurisekoitusta 15ml musta ja valkopippurin sijasta, tuota ei vain löytynyt listalta)

Jaa taikina kahtia ja muotoile niistä tiiviit pötköt, laita pötköjen ympärille muutama kierros foliota ja väännä päistä tiukaksi paketiksi.

Tee folioon veitsenkärjellä muutama pieni reikä josta ylimääräinen neste pääsee paistaessa ulos.

Nosta paketit uuniritilälle (muista laittaa pelti alle, johon neste saa tippua)

Paista n.110 asteisessa uunissa n. 4tuntia, anna vetäytyä foliossa ennen leikkuuta.

Lisukkeeksi salaattia ja/tai riisiä ja kebab kastiketta.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 132 grammaa

Kaariainen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Hirvenjauheliha oma saalis110g123kcal24.1g0g3.3g0g
Aromisuola/yrttisuola suolapitoisuus 71 % 4.4g3.1kcal0.1g0.5g0.1g0.2g
Mustapippuri 0.3g0.9kcal0g0.1g0g0.1g
Valkopippuri 0.2g0.6kcal0g0.1g0g0.1g
Valkosipulijauhe, annos 3g0.7g2.3kcal0.1g0.5g0g0g
Paprikajauhe 0.2g0.7kcal0g0g0g0.1g
Curryjauhe (-), annos 5g0.1g0.4kcal0g0.1g0g0g
Oregano, kuivattu 0.1g0.3kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana231g262kcal48.6g2.6g6.8g1g
Valittu annoskoko116g131kcal24.3g1.3g3.4g0.5g
Annoskoko puolitettuna58g66kcal12.2g0.7g1.7g0.3g
Arvot/100g100g113kcal21g1.1g2.9g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=318485