PaukkuMaissin kanasalaatti

Ota katkaravut sulamaan, laita kananmunat kiehumaan ja paista pikotut kanat voissa (voin sekaan voi lorauttaa myös soijaa ja kanat voi pilkkoa myös paistamisen jälkeen jäähtyneinä, jolloin niistä tulee mehevämpiä).

Ripottele kanoihin esim Maldon suolaa.

Pilko kasvikset ja revi mozzarellajuusto paloiksi.

Sekoita keskenään sulatetut katkaravut ja Caecar -kastike.

Kun kananmunat ovat kiehuneet 7 minuuttia, ota ne liedeltä ja säikäytä.

Kuori ja pilko jäähtyneet kananmunat.

Lisää pikotut kasvikset, mozzarella, jäähtynyt kana, ja kananmunat sekä katkarapuseos ja pesto suureen kulhoon ja sekoita.

Nauti!

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 528 grammaa

Paukkumaissi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Atria Broilerin ohutleike (naturell), kypsä17g26kcal5.3g0g0.5g0g
Kananmuna, keitetty 9g13kcal1.1g0g0.9g0g
Kurkku 7.6g0.8kcal0g0.1g0g0.1g
Jäävuorisalaatti rapea, amerikansalaatti 13g1.7kcal0.2g0.1g0g0.2g
Miniluumutomaatti, annos 250g14g2.7kcal0.1g0.5g0g0g
Viinirypäle,kivetön,vihreä14g10kcal0.1g2.1g0.1g0.2g
Mozzarella, Euroshopper10g26kcal1.9g0.2g2g0g
Omena, keskikokoinen 200g16g5.6kcal0g1.2g0g0.3g
Katkarapu 4.9g3.4kcal0.7g0g0.1g0g
Caesar kastike (Saarioinen), annos 20g1.4g4.4kcal0g0.1g0.3g0g
Pesto Genovese (Rainbow), annos 10g1.9g7.8kcal0.1g0.1g0.8g0g
Paprika, punainen5.5g1.4kcal0g0.3g0g0.1g
Voi, 1 tl, 5 g0.8g6kcal0g0g0.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana231g215kcal19g9.4g10.8g1.8g
Valittu annoskoko116g108kcal9.5g4.7g5.4g0.9g
Annoskoko puolitettuna58g54kcal4.8g2.4g2.7g0.5g
Arvot/100g100g93kcal8.2g4.1g4.7g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=332989