Keltainen kanakeitto

Pirkan ohje.

Kuumenna vesi, fondi ja curry (2-3tl) kiehuvaksi.

Lisää broilerisuikaleet kattilaan.

Hienonna sipuli ja lisää se keittoon keittojuuresten kanssa, kuumenna kiehuvaksi.

Lisää pasta ja keitä 10-12min.

Sekoita joukkoon maissi ja kiehauta.

Lisää pesto ja tarvittaessa suolaa.

Pirkan alkuperäisohjeessa pesto tarjoillaan erikseen, mutta mun mielestä se maustaa koko keiton mahtavasti, joten sekaan vaan.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 528 grammaa

Eater
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broilerin fileesuikale marinoimaton (Pirkka)14g15kcal3.1g0g0.2g0g
Vesi66g0kcal0g0g0g0g
Fond du chef chicken (Knorr), annos 28g1.5g1.5kcal0g0.1g0.1g0g
Curryjauhe (-), annos 5g0.5g1.8kcal0.1g0.3g0.1g0.1g
Sipuli (kuorittu)5.5g1.5kcal0.1g0.3g0g0.1g
KEITTOJUURES Apetit pakaste11g2.8kcal0.1g0.5g0g0.3g
Farfalle kuviopasta (Pirkka), annos 70g5.5g20kcal0.7g4g0.1g0g
Gourmet maissi (Bonduelle), annos 140g7.7g6.1kcal0.2g0.8g0.1g0.3g
Pesto, vihreä (pirkka) (Pirkka), annos 14g4.4g18kcal0.1g0.1g2g0g
Suola, annos 3g0.2g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana231g133kcal8.8g12.2g5.2g1.6g
Valittu annoskoko116g67kcal4.4g6.1g2.6g0.8g
Annoskoko puolitettuna58g33kcal2.2g3.1g1.3g0.4g
Arvot/100g100g58kcal3.8g5.3g2.2g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=336387