Kurpitsatomaattipaistos

Pilko kurpitsa ja tomaatti.

Paista ne ja sipuli oliiviöljyssä.

Lisää kuivattua nokkosta ja pakastepavut.

Anna hautua pehmeiksi.

Mausta välimerenmausteella ja puolikkaalla kanaliemikuutiolla.

Tarjoa lisukkeena pääruuan kanssa.

Reseptistä tulee n. 15 annosta ja yksi annos painaa n. 66 grammaa

Senora
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kurpitsa 58g9kcal0.4g1.2g0.1g1.2g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g18g3.6kcal0.1g0.7g0.1g0.2g
Kevätsipuli 100g (Kotimainen), annos 100g12g3.1kcal0.2g0.6g0g0.2g
Nokkonen 2.3g1kcal0.1g0g0g0.1g
Oliiviöljy 1.7g16kcal0g0g1.7g0g
Kanaliemikuutio, Knorr (10g)0.6g1.5kcal0.1g0.1g0.1g0g
Papu, vihreä (uusi) (Pirkka), annos 225g12g2kcal0.2g0.3g0g0.2g
Vesi, vesijohtovesi 12g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana231g72kcal2.2g5.8g4g3.8g
Valittu annoskoko116g36kcal1.1g2.9g2g1.9g
Annoskoko puolitettuna58g18kcal0.6g1.5g1g1g
Arvot/100g100g31kcal1g2.5g1.7g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=432738