Pizza (pellillinen)

Tee ensin:Paista jauheliha ja mausta mielesi mukaan.

Pilko sipuli ja tomaatit.

Avaa purkit valmiiksi ja raasta juusto.

Valmista pohja:lisää hiiva kädenlämpöiseen veteen.

Lisää jauhot vähitellen sekoittaen.

Lisää jauhoja niin että saat mieleisesi paksuuden.

Lisää öljy ja suola.

Kauli tai kaada (löysyydestä riippuen) taikina pellille leivinpaperin päälle.

Laita uuni kuumenemaa 225 asteeseen.

Levitä pohjalle tomaattipyree, ja päälle kaikki täytteet, juusto pinnalle.

Paista keskitasossa n.20 min.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 264 grammaa

Auntelroy
AineksetMääräEnergiaPHRK
Hiiva 0.9g0.7kcal0.1g0g0g0.1g
Tomaattipyree (Rainbow), annos 70g7.7g5.7kcal0.3g1g0g0g
Ruokasuola jodioitu 0.2g0kcal0g0g0g0g
Atria kevyt jauheliha22g37kcal4.2g0g2.2g0g
Sipuli (kuorittu)3g0.8kcal0g0.1g0g0.1g
Vehnäjauho puolikarkea. Myllyn paras. 65 g.11g37kcal1.4g7.3g0.3g0.4g
Vesi16g0kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy rainbow1.5g14kcal0g0g1.5g0g
Herkkusieni säilötty Rainbow8.2g1.2kcal0.2g0.1g0g0.2g
Xtra salaattitonnikala öljyssä20g51kcal3.5g0.1g3.9g0g
Arla kermajuusto 17 %, 2 viip.8.8g25kcal2.6g0.1g1.5g0g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g16g3.3kcal0.1g0.6g0g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana231g352kcal24.8g18.6g18.8g2g
Valittu annoskoko115g176kcal12.4g9.3g9.4g1g
Annoskoko puolitettuna58g88kcal6.2g4.7g4.7g0.5g
Arvot/100g100g152kcal10.7g8.1g8.1g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=89413