Kirjolohikiusaus

Laita uunivuuan pohjalle noin puolet peruna-sipulisekoituksesta, lohet väliin ja päälle sitruunapippuri mausteeks.

Loput peruna-sipulit päälle ja kermat kanssa.

(jos tykkään niin juustoraastetta voi laittaa päälle, mutta niistä tulee sit lissää kaloreita).

Uunissa about 50 minsaa 175-200 astetta.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 411 grammaa

Pertsi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Ruokakerma,kevyt ja paksu 4% (Atria)14g8.4kcal0.1g0.6g0.6g0g
Ruokakerma ingman 5%11g10kcal0.4g0.7g0.6g0g
Rainbow perunasipulisekoitus56g37kcal0.9g8.4g0.1g0.8g
Kirjolohisuikale, hunajamarinoitu, Apetit34g74kcal5g0.9g5.5g0g
Sitruunapippuri (Santamaria), annos 1g0.3g0.5kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana231g258kcal12.8g21.4g13.6g1.6g
Valittu annoskoko116g129kcal6.4g10.7g6.8g0.8g
Annoskoko puolitettuna58g65kcal3.2g5.4g3.4g0.4g
Arvot/100g100g112kcal5.5g9.3g5.9g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=82167