Makaronilaatikko kevytjauhelihasta

1. Laita makaronit esikeittymään runsaaseen veteen.

Lisää hieman suolaa.

2. Raasta porkkanat.

3. Paista jauheliha ja mausta mieleisilläsi mausteilla, sekoita mukaan raastettu porkkana.

4. Valuta makaroni ja sekoita jauhelihan sekaan.

5. Voitele vuoka kevyesti ruokaöljyllä ja laita makaroni-jauhelihaseos sinne.

6. Sekoita munat, maito ja vesi, ja kaada ne vuokaan niin, että makaroni-jauhelihaseos peittyy.

Lisää nestettä tarvittaessa.

Sekoita.

7. Paista 225 asteisessa uunissa n. 30 minuuttia.

Anna vetäytyä hetki ennen syömistä.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 308 grammaa

Myrrde
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, kevyt, 10% (Atria), annos 400g25g43kcal4.7g0g2.5g0g
Kananmuna kuorineen punnittu16g20kcal1.7g0g1.4g0g
Laktoositon maitojuoma rainbow (Kanslink food oy), annos 179g25g6.2kcal0.8g0.7g0g0g
Makaroni (myllynparas raaka)25g88kcal3.2g17.4g0.5g0.8g
Vesi, vesijohtovesi 19g0kcal0g0g0g0g
Porkkana 6.3g2kcal0g0.3g0g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana231g316kcal20.8g36.8g8.8g2g
Valittu annoskoko116g158kcal10.4g18.4g4.4g1g
Annoskoko puolitettuna58g79kcal5.2g9.2g2.2g0.5g
Arvot/100g100g137kcal9g15.9g3.8g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=322908