Hunajakaali

Suikaloi kaali ohuiksi suikaleiksi, kasarin pohjalle voita ja kaalit mukaan.

Lämpö kakkoselle - ei enempää.

Anna hautua 1½
tuntia kannen alla.

Sekoita joukkoon hunaja ja suolaa maun mukaan.

Nosta lämpö kuutoselle ja ruskista kaali nopeasti.

Nauti!

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 370 grammaa

Peetee1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Keräkaali, 100g94g23kcal1.1g3.2g0.2g2g
Voi, 1 tl, 5 g16g114kcal0.2g0.2g12.5g0g
Hunaja 6.3g21kcal0g5.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana231g314kcal2.6g17g25.4g4g
Valittu annoskoko116g157kcal1.3g8.5g12.7g2g
Annoskoko puolitettuna58g79kcal0.7g4.3g6.4g1g
Arvot/100g100g136kcal1.1g7.4g11g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=444357