Tomaattinen papu pasta keitto

Tomaattimurska, vesi, sipuli ja valkosipulin kynsi kiehumaan ja vähän ajan päästä lisää keitetty pasta ja siitä hetki niin pavut ja mausteita mielen mukaan, anna kiehua miedolla lämmöllä kunnes maku kohillaan

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 1059 grammaa

Sepirott
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tomaattimurska 55g16kcal0.3g2.9g0.1g1g
Vesi27g0kcal0g0g0g0g
Sipuli (kuorittu)6g1.6kcal0.1g0.3g0g0.1g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g0.4g0.5kcal0g0.1g0g0g
Pasta, täysjyvä fusilli, Myllyn Paras11g35kcal1.5g6.3g0.3g0.9g
Punaisia kidney papuja prk = 250 g16g16kcal1.5g2.3g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana231g139kcal6.8g23.8g0.8g4g
Valittu annoskoko116g70kcal3.4g11.9g0.4g2g
Annoskoko puolitettuna58g35kcal1.7g6g0.2g1g
Arvot/100g100g60kcal2.9g10.3g0.3g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=435374