Tomaatti-jauheliha pasta

Ruskista jauheliha oliiviöljyssä ja lisää lihaliemi.

Nosta jauheliha sivuun ja ruskista pannulla sipulit ja kesäkurpitsa.

Lisää kasvisten sekaan pilkottu tuore tomaatti ja tomaattimurska sekä 0,5 dl vettä.

Lisää ruskistettu jauheliha.

Mausta ruokosokerilla, kuivatulla basilikalla ja oreganolla.

Lisää keitetty cappelli -pasta ja sekoita.

Tarjoile parmesan raasteen tai raejuuston ja salaatin kera!

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 309 grammaa

Sarikki82
AineksetMääräEnergiaPHRK
Oliiviöljy (Knossoscretanfood), annos 100g0.6g5.6kcal0g0g0.6g0g
Valkosipuli 0.6g0.7kcal0g0.1g0g0g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha25g42kcal4.7g0g2.5g0g
Sipuli 9g2.8kcal0.1g0.4g0g0.2g
Kesäkurpitsa zucchini 18g3.3kcal0.1g0.5g0.1g0.1g
Tomaatti 8.7g2kcal0g0.3g0g0.1g
Lihaliemijauhe/tiiviste 0.2g0.7kcal0g0g0.1g0g
Ruokosokeri0.3g1.3kcal0g0.3g0g0g
Täysjyvä pasta Cappelli (Torino) 70g19g62kcal3g11.6g0.4g1.1g
Vesi, vesijohtovesi 3.1g0kcal0g0g0g0g
Tomaattimurska 31g9kcal0.2g1.7g0.1g0.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana231g258kcal16.2g29.8g7.6g4.2g
Valittu annoskoko116g129kcal8.1g14.9g3.8g2.1g
Annoskoko puolitettuna58g65kcal4.1g7.5g1.9g1.1g
Arvot/100g100g112kcal7g12.9g3.3g1.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=118413