Chilinen canneloni

Tee kastike.

Paista jauheliha, lisää vesi, raastettu porkkana, lihaliemikuutio, oregano, basilika, valkopippuri, hiukan tomaattichilimurskaa sekä 50 g juustoraastetta.

Anna hautua noin 15 min. Täytä canneloniputket ja asettele vuokaan.

Levitä loppu täyte cannelonien päälle.

Lisää chilitomaattimurska ja kasvisrasvasekoite päälle ja lopuksi juustoraaste.

Paista uunissa 30-40 min. 200 astetta.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 185 grammaa

Marih70
AineksetMääräEnergiaPHRK
Canneloni, Myllyn paras ( 11g)12g41kcal1.5g8.2g0.2g0.4g
Kasvisrasvasekoite 7% (Rainbow), annos 100g19g16kcal0.3g0.8g1.3g0.1g
Tomaattimurska, chilillä maustettu, Rainbow (370g)21g7.2kcal0.2g1.4g0.1g0.3g
Vesi, vesijohtovesi 16g0kcal0g0g0g0g
Jauheliha porsaan 12%34g73kcal6.2g0g4.1g0g
Porkkanaraaste 200g4.7g1.3kcal0g0.2g0g0.1g
Lihaliemikuutio Rainbow (11g/1)0.7g1.9kcal0.1g0.1g0.1g0g
Pizzamix juusto9g31kcal1.9g0.7g2.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana232g343kcal20.4g22.8g16.2g1.8g
Valittu annoskoko116g172kcal10.2g11.4g8.1g0.9g
Annoskoko puolitettuna58g86kcal5.1g5.7g4.1g0.5g
Arvot/100g100g148kcal8.8g9.8g7g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=141891