Tulinen kanakeitto

Paista kanat ja mausta suolalla ja pippurilla.

Kuumenna vesi kiehuvaksi ja lisää joukkoon perunat ja he-ma-po.

Lisää myös kanat.

Mausta liemi kanaliemikuutioilla ja cayannepippurilla.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 412 grammaa

Sannamaria88
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 47g0kcal0g0g0g0g
Rainbow perunasipulisekoitus16g11kcal0.3g2.5g0g0.2g
Herne-maissi-porkkana, Kesäpöytä19g13kcal0.6g2.3g0.1g0.6g
Atria broilerin fileesuikale naturell33g36kcal7.5g0g0.7g0g
Kanaliemikuutio (Maggi), annos 11g1g2.9kcal0.1g0.2g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana232g125kcal17g10g2g1.6g
Valittu annoskoko116g63kcal8.5g5g1g0.8g
Annoskoko puolitettuna58g31kcal4.3g2.5g0.5g0.4g
Arvot/100g100g54kcal7.3g4.3g0.9g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=278084