Porkkanakakku

Vatkaa muna ja sokeri.

Sekoita kuivat aineet.

Sekoita muna-sokerivaahtoon vuoronperään kuivat aineet + öljy porkkanaraasteseos.

Paista pohjaa uunissa n. 200asteessa n. 30min.

Kuorrute: Vatkaa tasaiseksi sulatejuusto + margariini, lisää tomusokeri.

Vatkaa.

Levitä jäähtyneen pohjan päälle.

Koristele mantelirouheella.

Reseptistä tulee n. 25 annosta ja yksi annos painaa n. 103 grammaa

Devis
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana 18g5.9kcal0.1g1g0g0.5g
Vehnäjauho puolikarkea 18g61kcal1.8g12.3g0.2g0.6g
Kananmuna kuorineen punnittu18g23kcal2g0.1g1.7g0g
Sokeri 17g70kcal0g17.3g0g0g
Leivinjauhe 0.9g1.6kcal0g0.3g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g0.9g3.6kcal0g0.9g0g0g
Kaneli, oikeat arvot, annos 2g1.4g4.9kcal0g1.1g0g0g
Ruokaöljy keskiarvo 7.1g63kcal0g0g7.1g0g
Kardemumma, annos 2g0.5g1.4kcal0g0.3g0g0.1g
Sulatejuusto, rasvaa 20-24 %, keskirasvainen 18g54kcal3.4g0.5g4.3g0g
Leivontamargariini 80%, pirkka/rainbow/eldorado 4.5g32kcal0g0g3.6g0g
Tomusokeri 1dl=60g8.1g33kcal0g8.1g0g0g
Mantelirouhe, 1 rkl2.9g17kcal0.6g0.2g1.5g0.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana232g740kcal15.8g84.2g36.8g3g
Valittu annoskoko116g370kcal7.9g42.1g18.4g1.5g
Annoskoko puolitettuna58g185kcal4g21.1g9.2g0.8g
Arvot/100g100g319kcal6.8g36.4g15.9g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=318424