Kahden kalan keitto

Kiehauta vesi ja lisää liemikuutiot (kala- tai kasvisliemi.

Laita suikalejuurekset ka kala palat ja anna hautua miedolla lämmöllä muutama minuutti.

Lisää lopuksi tuorejuusto ja kuumenna kiehuvaksi.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 412 grammaa

Sarova
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi56g0kcal0g0g0g0g
Seitikuutiot Rainbow17g12kcal2.9g0g0.1g0g
Lohikuutio (Apetit), annos 50g8.4g17kcal1.7g0g1.1g0g
Viola tuorejuusto ruohosipuli 13% (Valio), annos 5g11g19kcal0.9g0.6g1.5g0.3g
Suikalejuurekset, kesäpöytä, Apetit 180g23g6.3kcal0.2g1.1g0.1g0.7g
Kalaliemikuutio, vähärasvainen (Knorr), annos 10g0.6g1.2kcal0.1g0.1g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana232g111kcal11.6g3.6g5.8g2g
Valittu annoskoko116g55kcal5.8g1.8g2.9g1g
Annoskoko puolitettuna58g28kcal2.9g0.9g1.5g0.5g
Arvot/100g100g48kcal5g1.6g2.5g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=347652