Lihamureke

Anna keittoaineksien, korppujauhon ja kermaviilin turvota 5 min. Lisää muna, mausteet, jäinen hemapa, ja jauheliha.

Vaivaa massa tasaiseksi.

Levitä murekeseos uunivuokaan. 200 astetta ja n. 40 min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 206 grammaa

Basso76
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pakastekasvissekoitus, herne-maissi-paprikasekoitus, keitetty 14g15kcal0.5g2.5g0.1g0.4g
Kananmuna kuorineen punnittu 7.7g10kcal0.8g0g0.7g0g
Kermaviili, kevyt (Arla), annos 100g28g17kcal1g2.1g0.6g0g
Ranskalainen sipulikeittopussi (blå band)6.9g25kcal0.4g5.2g0.2g0.4g
Korppujauho 2.9g11kcal0.3g2.2g0g0.2g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha56g93kcal10.7g0g5.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana232g340kcal27.4g24g14.4g2g
Valittu annoskoko116g170kcal13.7g12g7.2g1g
Annoskoko puolitettuna58g85kcal6.9g6g3.6g0.5g
Arvot/100g100g147kcal11.8g10.4g6.2g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=91676