Jauhelihakeitto

Pienennä jauheliha kattilaan ja laita 1,5 litraa vettä sekä laita joukkoon mausteet (maustepippuria, jauhelihamauste, paprika) anna kiehua noin 10 minuuttia ja sen jälkeen lisää joukkoon perunat ja keittojuurekset ja kiehauta vielä noin 8 min, tämän jälkeen anna keiton tasaantua hetki.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 265 grammaa

Riihimi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi66g0kcal0g0g0g0g
Jauheliha, kevyt, 10% (Atria), annos 400g18g30kcal3.3g0g1.8g0g
Keittojuurekset, apetit8.8g2.3kcal0.1g0.4g0g0.2g
Apetit perunasuikaleet, pakaste, 300g24g17kcal0.4g3.8g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana232g98kcal7.6g8.4g3.6g0.4g
Valittu annoskoko116g49kcal3.8g4.2g1.8g0.2g
Annoskoko puolitettuna58g25kcal1.9g2.1g0.9g0.1g
Arvot/100g100g42kcal3.3g3.6g1.6g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=76681