Kasvissosekeitto

Pilko porkkanat, perunat ja sipuli pienemmiksi ja laita kiehuvaan veteen.

Lisää 1 kasvisliemikuutio.

Kun kasvikset ovat kypsiä, kaada suurin osa keitinvedestä pois, jätä kuitenkin tilkka (n.0.5-1dl).

Soseuta sauvasekoittimella pehmeäksi keitoksi.

Lisää ruokakermaa n.1,5-2dl ja anna hautua hetki miedolla lämmöllä.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 265 grammaa

Jatska
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana, keskikokoinen 65g53g15kcal0.3g3.1g0.1g1.3g
Peruna, vanha, kuorittu 44g33kcal0.8g6.8g0.1g0.4g
Sipuli (kuorittu)4.4g1.2kcal0.1g0.2g0g0.1g
Kevyt & paksu ruokakerma 4% (Flora)15g8.9kcal0.1g0.7g0.6g0.1g
Kasvisliemikuutio, Knorr0.4g1.2kcal0g0g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana232g119kcal2.6g21.6g1.8g3.8g
Valittu annoskoko116g59kcal1.3g10.8g0.9g1.9g
Annoskoko puolitettuna58g30kcal0.7g5.4g0.5g1g
Arvot/100g100g51kcal1.1g9.3g0.8g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=90305