Annaburanan kukka-parsakaalisosekeitto

Lisää kattilaan vesi, fond, pippuri ja kasvikset.

Keitä miedolla lämmöllä kasvikset pehmeiksi (jäisinä n. 10 min.).

Soseuta ja lisää tarvittaessa maizena
sen mukaan kuinka paksua keittoa haluat.

Voit halutessassi vähentää keitinveden määrää puoleen, nin et tarvitse maizenaa lainkaan.

Lisää keittoannoksen päälle raejuusto ja haluamiasi yrttejä =)

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 460 grammaa

Annaburana
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kukkakaali, pakaste (Pirkka), annos 250g188g38kcal3.4g4.1g0.6g0g
Parsakaali ( pakaste ) (Pirkka), annos 100g188g56kcal8.6g3.7g0.6g0g
Fond du chef, beef (Knorr), annos 100g12g11kcal0.3g0.4g0.8g0.1g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g5g5.2kcal0.4g0.8g0g0.1g
Maizena vaalea suuruste (Unilever), annos 5g8.3g31kcal0.1g7g0.2g0g
Vesi, vesijohtovesi 625g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 0.2g0.6kcal0g0.1g0g0.1g
Raejuusto 0,3 hyla (Valio), annos 200g125g81kcal16.2g2.5g0.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2300g444kcal58g37.2g5.2g0.6g
Valittu annoskoko1150g222kcal29g18.6g2.6g0.3g
Annoskoko puolitettuna575g111kcal14.5g9.3g1.3g0.2g
Arvot/100g100g19kcal2.5g1.6g0.2g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=337139