Marinadi kasviksille

Loistava marinadi kasviksille! Tämä määrä toimii noin yhdelle kilolle kasviksia, esim.

porkkana, kukka- tai parsakaali, paprika, sipuli, kesäkurpitsa, munakoiso, sienet.

Paloittele kaikki kasvikset.

Kaalit kannattaa kiehauttaa nopeasti ennen marinointia, ja muut kasvikset esim.

paahtaa uunipellillä grillivastuksen alla kevyesti, kunnes saavat hiukan ruskeata väriä.

Eri kasvikset vaativat hiukan eri aikoja.

Sitten vaan ladotaan kasvikset kannelliseen lasi- /muovikulhoon, ja marinadi päälle.

Voit vielä tiivistää setin levittämällä päälle tuorekelmun.

Marinoi vähintään 4-5 tuntia, mielellään seuraavaan päivään.

Ennen tarjolle laittamista kannattaa ensin valuttaa liiat nesteet pois lävikössä.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 639 grammaa

Tarina67

Tarina67 sanoi...

Vasta säädän reseptiä, seuraavan aion testata puolella tuosta öljymäärästä.

sunnuntai 29.05.2011 klo 23:50

AineksetMääräEnergiaPHRK
Valkoviinietikka (Rajamäen)1565g313kcal0g101.7g0g0g
Oliiviöljy, extra virgin (Borges)3130g28075kcal0g0g3098.6g0g
Sitruunamehu, laimentamaton1565g329kcal4.7g25g0g1.6g
Vesi3130g0kcal0g0g0g0g
Valkosipulimurska (Valkoliekki), annos 5g235g228kcal14.1g39.9g0.9g0g
Basilika, tuore 157g42kcal4.9g1.7g1.3g2.5g
Suola, annos 3g47g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 16g44kcal1.7g6g0.5g4.1g
Timjami (tuore) (Järvikylä), annos 10g157g74kcal2.3g11.4g1.9g4.7g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20000g58208kcal55.4g371.4g6206.4g25.8g
Valittu annoskoko10000g29104kcal27.7g185.7g3103.2g12.9g
Annoskoko puolitettuna5000g14552kcal13.9g92.9g1551.6g6.5g
Arvot/100g100g291kcal0.3g1.9g31g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=235423