Chilitonnikala vuoka

Lohko tomaattia lukuunottamatta kaikki vihannekset kulhoon, lisää vihannesten joukkoon öljy sekä mausteita oman maun mukaan.

Levitä vihannekset uunipellille ja kypsennä 200 asteessa 20-30 min. (riippuu vihannesten koosta)
Ota vihannekset uunista ja laita uunivuokaan, levitä vihannesten päälle tonnikala sekä lohkotut tomaatit ja lopuksi juustoraaste.

Kuorruta 250 asteessa noin 5 min. tai niin kauan, että juustosta tulee kullan ruskeaa.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 658 grammaa

Pintamosaara
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)88g24kcal1.1g4.2g0.2g1.5g
Paprika, punainen44g11kcal0.4g2g0.2g0.9g
Kesäkurpitsa263g45kcal1.1g6.6g1.6g1.8g
Tomaatti 328g75kcal1.8g11.3g1g4.6g
Basilika oliiviöljy (Rainbow), annos 100g18g144kcal0g0g17.5g0g
Tonnikalaa chilikastikkeessa (Pirkka), annos 185g324g875kcal48.6g16.2g68g3.2g
Juustoraaste x-tra 15 %, annos 100g88g228kcal26.3g1.8g13.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2303g2801kcal158.6g84.2g203.2g24g
Valittu annoskoko1152g1401kcal79.3g42.1g101.6g12g
Annoskoko puolitettuna576g700kcal39.7g21.1g50.8g6g
Arvot/100g100g122kcal6.9g3.7g8.8g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=322799