Papu-perunasalaatti

1.Pilko keitetyt perunat, sekoita joukkoon kidneypavut (ilman suolalientä) ja pilkottu purjo.

2. sekoita keskenään öljy, sitruunamehu, balsamico, pilkottu persilja, puristettu valkosipuli, sokeri, suola ja mustapippuri.

3. lisää öljyseos peruna-papuseoksen joukkoon.

Anna maustua muutama tunti.

4. Sekoita joukkoon muut ainekset.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 256 grammaa

Silvein
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kidneypapu, suolaliemessä338g372kcal26.4g60.8g1.7g27g
Peruna, keskikokoinen 60g240g144kcal3.6g31.2g0.2g2.2g
Purjosipuli 53g12kcal1g1.3g0.1g1.1g
Persilja 7.5g2.1kcal0.1g0.1g0g0.6g
Sitruunamehu, laimentamaton7.5g1.6kcal0g0.1g0g0g
Oliiviöljy (kylmäpuristettu, extra virgin) (Pirkka), annos 20g15g132kcal0g0g15g0g
Balsamico di Modena (Acentino), annos 10g4.5g4.3kcal0g0.8g0g0g
Valkosipuli 6g6.5kcal0.5g1g0g0.1g
Paprika punainen 150g44kcal1.4g6.8g0.6g2.9g
Jääsalaatti ruukussa, Pirkka180g18kcal2g1.4g0.4g1.8g
Feta, Arla Apetina 3%150g165kcal27g3g4.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2304g1804kcal124g213g45g71.4g
Valittu annoskoko1152g902kcal62g106.5g22.5g35.7g
Annoskoko puolitettuna576g451kcal31g53.3g11.3g17.9g
Arvot/100g100g78kcal5.4g9.2g2g3.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=156449