Suklaakakku

Sokerikakku pohja valmistetaan ja paistetaan 225 20 min.
liivatteet liotetaan vispi vaahdotetaan
minttusuklaa sulatetaan ja lisätään vaahtoon 1/ 3 vispistä laitetaa jugurtin kanssa eri kulhoon ja lisätään 1 rkl sokeria
1 liivate sulatetaan 0.5 dl vettä ja lisätään minttusuklaa vaahtoon , maitosuklaa raastetaan ja lisätään vaahtoon . jugurttivaahto joka on valkoinen maustetaan vaniljasokerilla ja 1 liivatelehti sulatetaan ja lisätään jugurtti vaahtoon kakkupohja halkaistaan ja kootaan irtopohjavuokaan alle kakkupohjan puolikas väliin suklaavaahto sitten toinen kakkupohja päällimmäiseksi jugurttivaahto kerros.

Annetaan hyytyä jääkaapissa.

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 64 grammaa

Merrim
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 249g355kcal31.1g0.7g25.5g0g
Sokeri 192g780kcal0g191.9g0g0g
Vehnäjauho sunnuntai17g58kcal2g11.8g0.3g0.6g
Perunajauho / -suurimo perunatärkkelys 68g227kcal0g55.3g0g0.9g
Kaakao (Oboy, original)11g42kcal0.4g9.3g0.3g0.6g
Liivate 17g59kcal14.5g0g0g0g
Flora vispi 20%226g497kcal6.8g11.3g45.2g0g
Minttusuklaa (Panda), annos 100g113g528kcal3.2g72.3g24.9g0g
Maitosuklaa, Fazerin sininen34g185kcal3.7g16.6g11.2g0.5g
Jogurtti, maustamaton, rasvaton, vähälaktoosinen, d-vitamiinia 0,5ug 226g77kcal6.9g11.3g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2304g5614kcal137.2g761g215.2g5.2g
Valittu annoskoko1152g2807kcal68.6g380.5g107.6g2.6g
Annoskoko puolitettuna576g1404kcal34.3g190.3g53.8g1.3g
Arvot/100g100g244kcal6g33g9.3g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=203376