Karppipizza

Sekoita rahka ja munat sekaisin.

Lisää kuiva-aineet sekaan.

Sekoita ja levitä lusikalla ohut kerros pellille leivinpaperin päälle.

Paista uunissa n. 10 min tai kunnes pinta on ruskea.

Ota pois uunista ja laita täytteet päälle.

Paista uunissa vielä noin 10-15 min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 256 grammaa

Snanna88
AineksetMääräEnergiaPHRK
Rasvaton maitorahkavalmiste 0,2% (Ehrmann)282g158kcal24g14.1g0.6g0g
Kananmuna kuorineen punnittu152g192kcal16.7g0.5g13.7g0g
Vehnälese Elovena plus (Raisio), annos 20g Kuitua 49%17g42kcal2.4g1.9g0.9g8.3g
Soijajauho, 1 dl, Soyappetit, Soyappetit34g135kcal13.5g5.4g6.8g5.1g
Leivinjauhe 11g20kcal0.6g4.3g0g0.1g
Fibrex sokerijuurikaskuitu (Reformi), annos 6g5.6g3.4kcal0.5g0.3g0g4.1g
Suola, annos 3g2.3g0kcal0g0g0g0g
Tomaattisose Rainbow, 200g tuubi73g62kcal3.5g11.7g0.3g0g
Katkarapu 90g62kcal13g0g1g0g
Herkkusieni säilyke 90g15kcal1.9g0.2g0.3g2.2g
Jauheliha, naudan, vähärasvainen, rasvaa 7 % 169g234kcal31.7g0g11.8g0g
Pizzajuustoraaste, annos 100g225g787kcal15.8g45.1g60.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2304g3420kcal247.2g167g192.6g39.6g
Valittu annoskoko1152g1710kcal123.6g83.5g96.3g19.8g
Annoskoko puolitettuna576g855kcal61.8g41.8g48.2g9.9g
Arvot/100g100g148kcal10.7g7.2g8.4g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=221588