Härkäpapukasvispihvit

Raasta juurekset.

Sekoita kaikki ainekset kulhossa tasaiseksi ja anna seistä n. puolisen tuntia.

Voitele pellille levitetty leivinpaperi margariinilla ja muotoile käsin pihvit.

Voitele myös päältä.

Paista 200 C noin 20 min.

Reseptistä tulee n. 19 annosta ja yksi annos painaa n. 72 grammaa

Borago
AineksetMääräEnergiaPHRK
Palsternakka 101g64kcal0.5g11.9g0.4g4.5g
Porkkana 268g87kcal1.7g14.9g0.5g6.8g
Peruna, vanha, kuorittu 219g167kcal4.1g33.9g0.4g2.2g
Härkäpapurouhe, raakana, 1 dl = 70 g (Lassilan tila), annos 50g88g334kcal26.9g51.5g2.3g2.1g
Grahamjauho 69g228kcal7.3g42.1g1.5g6.9g
Ruokasuola jodioitu 12g0.3kcal0.1g0g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 337g0kcal0g0g0g0g
Ketchup (Felix), annos 100g17g13kcal0.2g3g0.1g0g
Flora culinesse42g311kcal0g0g34.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2304g2407kcal81.6g314.6g79.4g45g
Valittu annoskoko1152g1204kcal40.8g157.3g39.7g22.5g
Annoskoko puolitettuna576g602kcal20.4g78.7g19.9g11.3g
Arvot/100g100g105kcal3.5g13.7g3.4g2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=421237