Peruna-kikherne-fetasalaatti

1. Laita perunat kiehumaan

2. Sekoita kermaviiliin silputtu ruohosipuli ja maustekurkku + muita mausteita maun mukaan (esim.

pippuri, yrtit, valkosipuli), anna maustua jääkaapissa sen aikaa kun perunat kypsyvät ja jäähtyvät (tai kauemmin)

3. Ruskista pannulla oljyssä sipuli ja valkosipuli, lisää kikherneet ja ruskista hetki

4. Lopuksi sekoita kulhossa kuutioidut ja jäähtyneet perunat, kuutioitu feta, kikherneet, kermaviilikastike ja salaatti.

Tarjoile viileänä!

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 256 grammaa

Helka
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli 36g11kcal0.5g1.7g0.1g0.6g
Jäävuorisalaatti rapea, amerikansalaatti 117g15kcal1.3g1.1g0.2g1.4g
Ruohosipuli 18g4.1kcal0.2g0.3g0.1g0.4g
Kikherne suolattomassa vedessä, kahviherne 207g275kcal17.5g36.4g4.1g10.4g
Kermaviili, rasvaa 3,5 % ,vähälaktoosinen 180g116kcal5.8g8.7g6.3g0g
Fetajuusto arla 8% (100g)180g270kcal28.8g7.2g14.4g0g
Rypsiöljy 9g80kcal0g0g9g0g
Peruna, kuorineen, keitetty, suolaa 392g214kcal6.2g51.3g0.7g3.3g
Maustekurkku sokerisuolattu 14g2.7kcal0.1g0.4g0g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2304g1975kcal120.8g214.2g69.8g32.6g
Valittu annoskoko1152g988kcal60.4g107.1g34.9g16.3g
Annoskoko puolitettuna576g494kcal30.2g53.6g17.5g8.2g
Arvot/100g100g86kcal5.2g9.3g3g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=69964