RAPARPERIPIIRAKKA

Sulata becel mikrossa pehmeämmäksi (huom! sulatuksella!!), lisää sekaan munat, 4-viljan hiutaleet ja sämpyläjauhot, joihin on sekoitettu leivinjauhe.

Mausta kanelilla, kardemummalla ja makeutusjauheella.

Laita piirakkavuokaan, johon on laitettu leivinpaperi.

Levitä päällimmäiseksi pilkotut raparperinpalat.

Paista 175asteessa noin 30 minuuttia, .

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 64 grammaa

Thomas
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 283g404kcal35.4g0.8g29g0g
Becel kasvirasvalevite 35%, leivällä yleensä n. 10g225g719kcal0g6.7g85.4g0g
Neljänviljan täysjyvähiutale Nalle 1dl (40g)76g245kcal8.4g48.1g2.1g9.2g
Sämpyläjauhoseos (Myllyn paras) 1 dl=n.65g333g1115kcal45.9g213.2g7.7g20g
Raparperi 180g61kcal1.2g9.9g0.2g2.5g
Kardemumma, jauhettu, annos 5g11g35kcal1.2g6.7g0.8g3.1g
Leivinjauhe 11g20kcal0.6g4.2g0g0.1g
Kaneli, oikeat arvot, annos 2g23g82kcal0.8g17.9g0.8g0g
Hermesetas-jauhe10g29kcal0.1g5.7g0g4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2304g5417kcal187.2g626.4g252g77.8g
Valittu annoskoko1152g2709kcal93.6g313.2g126g38.9g
Annoskoko puolitettuna576g1354kcal46.8g156.6g63g19.5g
Arvot/100g100g235kcal8.1g27.2g10.9g3.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=71435