Lohipuikot

1 rasia lohisuikaleita
1 sipuli
1 prk kevyt ruokakermaa
1 dl korppujauhoja

Silppua kaikki pieneksi mureketaikinaksi, anna turvota hetki.

Muotoile taikinasta pötkyläitä, leivitä vehnä-ruisjauhoseoksessa, paista pannulla.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 144 grammaa

Satsu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lohisuikaleet naturel (Apetit), annos 300g5227g9930kcal784g0g784g0g
Sipuli (kuorittu)1568g423kcal20.4g75.3g3.1g26.7g
Ruokakerma,kevyt ja paksu 4% (Atria)1742g1045kcal17.4g78.4g69.7g0g
Korppujauho 871g3190kcal91.4g652.4g9g46.2g
Suola, annos 3g52g0kcal0g0g0g0g
Tilli, tuore 52g16kcal1.9g0.5g0.4g1.1g
Margariini 60%, keiju normaalisuolainen 52g277kcal0.2g0.3g31.4g0g
Vehnäjauho puolikarkea 174g598kcal17.8g122g2.1g6.1g
Ruisjauho kokojyväjauho 261g795kcal22.9g144.8g5g36.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20000g32548kcal1912g2147.4g1809.4g232.8g
Valittu annoskoko10000g16274kcal956g1073.7g904.7g116.4g
Annoskoko puolitettuna5000g8137kcal478g536.9g452.4g58.2g
Arvot/100g100g163kcal9.6g10.7g9g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=178857