Sieni-pekonirisotto ala Tuula

Paloittele sienet ja hienonna sipuli.

Suikaloi ja huuhdo purjo.

Halkaise kirsikkatomaatit.

Kiuhauta vesi (ja viini) kattilassa ja lisää fondi.

Kuullota sipulit ja riisi.

Lisää sienet ja sekoittele.

Kaada kuumaa kasvislientä vähitellen.

Keitä sekoittaen niin, että neste imeytyy riisiin.

Lisää uusi annos vasta, kun neste on kokonaan imeytynyt riisiin.

Aikaa kuluu 15-20 min. Kuullota purjo ja sitten nopeasti kirsikkatomaatin.

Mausta oreganolla, timjamilla, suolalla ja mustapippurilla..

Sekoita risoton joukkoon balsamiviinietikka.

Kaada purjo-tomaattiseos keoksi riisin keskelle.

Tarjoa porsaanfilepihvien ja parmesaaniraasteen kanssa.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 320 grammaa

Eweliza
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)1064g287kcal13.8g51.1g2.1g18.1g
Vesi, vesijohtovesi 2503g0kcal0g0g0g0g
Valkoviini kuiva 1565g1072kcal4.8g9.4g0g0g
Risottoriisi(vaalea) (Uncle bens), annos 100g1252g4280kcal86.4g976.2g5g16.3g
Oliiviöljy 88g775kcal0g0g87.6g0g
Voi 88g636kcal1g0.4g71.2g0g
Fond du chef kana (Knorr), annos 28g175g105kcal4.4g8.8g12.3g1.4g
Suppilovahvero /ym sienet, arvio 100g1126g338kcal11.3g45.1g3.4g0g
Kananpojan minuuttipihvi yrtti-valkosipuli (Kariniemi), annos 150g2140g2568kcal470.8g19.3g74.9g10.7g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20000g20123kcal1185g2220.6g513g93g
Valittu annoskoko10000g10061kcal592.5g1110.3g256.5g46.5g
Annoskoko puolitettuna5000g5031kcal296.3g555.2g128.3g23.3g
Arvot/100g100g101kcal5.9g11.1g2.6g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=290876