Taivaallinen katkarapumunakas

Kananmunat rikotaan kulhossa haarukalla, lisätään vesi ja vispataan sekaisin.

Munaseos paistetaan pannulla, jossa liru öljyä.

Käännetään.

Katkaravut ripotellaan munakkaalle ja käännetään "suppuun", annetaan olla hetki (liesi sammutettuna), että sulavat, mutta eivät sitkistyisi.

Kermakastike: kermaa sekoitellaan kattilassa 10-15 min. tai kunnes seos paksunee.

Itse käytin hylävispiä, joten se ei sovellu kuumentamiseen (ei paksuunnu), mutta lisäsin siihen nokareen Koskenlaskijaa.

Lopuksi lisätään n. 1tl margariinia (voita) ja tilli.

Kaadetaan munakkaan päälle.

Ja a´vot! :P

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 320 grammaa

Sparkly
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna, keitetty 3438g4904kcal429.7g10.3g352.3g0g
Rapsiöljy (Vita d´or), annos 5g469g4219kcal0g0g468.8g0g
Vesi938g0kcal0g0g0g0g
Vispikerma laktoositon Valio 2dl3125g11250kcal62.5g84.4g1187.5g0g
Katkarapu 938g641kcal135.4g0g10.3g0g
Tilli mauste156g27kcal2.2g1.6g1.3g0g
Margariini 60%, keiju normaalisuolainen 313g1659kcal0.9g1.6g187.5g0g
Koskenlaskija perinteinen (Valio), annos 83.3g625g1750kcal118.8g0.2g137.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20000g48898kcal1499g196.2g4690.4g0g
Valittu annoskoko10000g24449kcal749.5g98.1g2345.2g0g
Annoskoko puolitettuna5000g12224kcal374.8g49.1g1172.6g0g
Arvot/100g100g245kcal7.5g1g23.5g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=357646