Kukkakaalisosekeitto

Keitä kukkakaalit suolavedessä.

Kuullota pannulla oliiviöljyssä sipuli ja valkosipuli.

Lisää jo kypsien kukkakaalien joukkoon.

Lisää koskenlaskija.

Soseuta sauvasekoittimella.

Valmis!

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 480 grammaa

S1mppa
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kukkakaali 4172g1004kcal75.5g91.8g12.5g96g
Vesi4512g0kcal0g0g0g0g
Sipuli 469g142kcal5.9g22.5g0.9g8g
Valkosipuli 76g83kcal6g12.4g0.5g1.6g
Oliiviöljy 104g921kcal0g0g104.1g0g
Koskenlaskija viherpippurisulatejuusto326g914kcal62g0g71.8g0g
Koskenlaskija voimakas (Valio), annos 100g340g952kcal64.6g0g74.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20000g8030kcal428g253.4g529.2g211.2g
Valittu annoskoko10000g4015kcal214g126.7g264.6g105.6g
Annoskoko puolitettuna5000g2008kcal107g63.4g132.3g52.8g
Arvot/100g100g40kcal2.1g1.3g2.6g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=444532