Juustoinen porokeitto

Paista poronkäristys ja ripottele jauhot päälle.

Lisää vettä osissa ja anna keiton sakeutua.

Lisää lihaliemikuutio ja keitä 10min.

lisää kasvissuikaleet ja keitä vielä 5-10min.

sulata joukkoon sulatejuusto ja kiehauta.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 330 grammaa

Nandu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Poronkäristys140g182kcal28g0g8.4g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl5.8g53kcal0g0g5.8g0g
Vehnäjauho puolikarkea 12g40kcal1.2g8.2g0.1g0.4g
Vesi583g0kcal0g0g0g0g
Lihaliemikuutio Maggi6.4g18kcal0.6g0.4g1.5g0g
Pakaste vihanneksia292g117kcal8.7g16g2.9g8.7g
Koskenlaskija viherpippurisulatejuusto117g327kcal22.2g0g25.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2310g1471kcal121.4g49.2g88.8g18.2g
Valittu annoskoko1155g736kcal60.7g24.6g44.4g9.1g
Annoskoko puolitettuna578g368kcal30.4g12.3g22.2g4.6g
Arvot/100g100g64kcal5.3g2.1g3.8g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=176298