Täytetyt paprikat

Paista jauheliha.

Pilko sienet ja sipuli ja paista ne rypsiöljyssä.

Mausta seokset grillausmausteella, aromisuolalla ja valkosipulirouheella.

Poista paprikoista kannat ja sisusta.

Täytä paprikat seoksella.

Raasta juusto ja lisää se paprikoiden päälle.

Paista uunissa 175 asteessa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 330 grammaa

Foppa67
AineksetMääräEnergiaPHRK
Punasipuli, kuorittu, 100g72g19kcal0.9g3.4g0.1g1.2g
Sipuli (kuorittu)118g32kcal1.5g5.7g0.2g2g
Sieni rouskut, suolattu 304g79kcal4.7g7g1.5g8.8g
Jauhelihapihvi, sika-nauta 219g544kcal31.3g12g41.4g1.1g
Rypsiöljy (Pirkka), annos 100g14g126kcal0g0g14g0g
Paprika, punainen415g107kcal3.7g19.1g1.7g8.3g
Aromisuola/yrttisuola suolapitoisuus 71 % 13g9kcal0.2g1.5g0.2g0.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2310g1832kcal84.6g97.4g118.2g43.8g
Valittu annoskoko1155g916kcal42.3g48.7g59.1g21.9g
Annoskoko puolitettuna578g458kcal21.2g24.4g29.6g11g
Arvot/100g100g79kcal3.7g4.2g5.1g1.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=189459