V-toimintapuuro

Kuivahedelmät pilkotaan saksilla, pellavarouhe lisätään ja liotetaan yön yli. kuumennetaan ja lisätään kaurahitaleet.

Annetaan hautua hiljakseen .

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 165 grammaa

Paksumanta
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi875g0kcal0g0g0g0g
Pellavansiemenrouhe,Risetti26g131kcal6.5g8.7g7.6g7.5g
Aprikoosi, kuivattu 44g96kcal2.3g19g0.2g3.2g
Luumu kivetön 26g12kcal0.2g2.2g0.1g0.4g
Viikuna, kuivattu, yksi kappale(15g)53g101kcal1.8g21.4g0.4g5g
Kaurahiutaleet, tavalliset (Elovena, Aamunhyvä ym.) 40 g, 1 dl105g357kcal14.7g58.8g7g11.6g
Vehnälese Elovena plus (Raisio), annos 20g Kuitua 49%26g66kcal3.7g2.9g1.5g12.9g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2310g1527kcal58.4g226g33.6g81.2g
Valittu annoskoko1155g764kcal29.2g113g16.8g40.6g
Annoskoko puolitettuna578g382kcal14.6g56.5g8.4g20.3g
Arvot/100g100g66kcal2.5g9.8g1.5g3.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=242720