Poronkäristys

Leikkaa liha ohuiksi suikaleiksi ja laita pataan käristymään.

Ruskista sitä rasvan ja silputtujen sipulien kanssa n. tunti.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 660 grammaa

Ropelli65
AineksetMääräEnergiaPHRK
Poronkäristys, vähärasvainen 788g1320kcal171.4g0.1g70.6g0g
Sipuli (kuorittu)140g38kcal1.8g6.7g0.3g2.4g
Leivontamargariini, Sunnuntai vähälaktoosinen175g1260kcal0g0g140g0g
Suola, annos 3g53g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2310g5236kcal346.4g13.6g421.8g4.8g
Valittu annoskoko1155g2618kcal173.2g6.8g210.9g2.4g
Annoskoko puolitettuna578g1309kcal86.6g3.4g105.5g1.2g
Arvot/100g100g227kcal15g0.6g18.3g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=393037