Täytetty leipänen(karppi)

Sekoita mantelijauhe, munat, juustoraaste ja leivinjauhe.

Jaa taikina kahdeksaan osaan ja taputtele osista 4 kpl pyöreiksi pohjiksi leivinpaperille.

Laita täytteet sekaisin ja annostele pohjien päälle.

Taputtele loput taikinat täytteiden päälle ja paista 225 n.20min

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 321 grammaa

Vantasia
AineksetMääräEnergiaPHRK
Mantelijauhe (Pirkka), annos 100g1167g7004kcal245.1g77g630.4g0g
Kananmuna kuorineen punnittu 1868g2345kcal205.4g4.9g168.5g0g
Juustoraaste, kevyt pizzaraaste (Ingman keittiöni)3113g8093kcal809.3g46.7g529.2g0g
Leivinjauhe 156g273kcal8.1g58.8g0g0.8g
Tuorejuusto, 2%, hovi, tomaatti-sipuli1167g817kcal110.9g46.7g23.3g1.2g
Fetajuusto, Arla, 3%, 200g778g856kcal140.1g15.6g23.3g0g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g584g119kcal3.5g22.2g1.8g8.2g
Poron kylmäsavurouhe Kotisavu 150 g1167g2510kcal291.8g25.7g81.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20000g44033kcal3628.4g595.2g2916.4g20.4g
Valittu annoskoko10000g22017kcal1814.2g297.6g1458.2g10.2g
Annoskoko puolitettuna5000g11008kcal907.1g148.8g729.1g5.1g
Arvot/100g100g220kcal18.1g3g14.6g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=160104