Seitikalakeitto

Pilko kasvikset ja lisää vesi ja liemikuutio sekä pyre kattilaan.

Keitä n. 10-15min ja lisää kalapalat.

Keitä vielä 10-15 min. Voit lisätä lopuksi pippuria ja yrttimausteita sekä sitruunanmehun.

Halutessasi lisää 50g tuorekuustoa ja anna sulaa keiton joukkoon.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 514 grammaa

Omenami1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, keskikokoinen 60g135g81kcal2g17.6g0.1g1.2g
Porkkana, keskikokoinen 65g84g24kcal0.5g5g0.2g2.1g
Purjosipuli 56g13kcal1g1.4g0.1g1.2g
Seiti x-tra169g135kcal28.7g1.7g1.7g0g
Kasvisliemikuutio, 1kpl, Rainbow5.6g15kcal0.6g0.6g1.1g0.1g
Sitruunamehu, laimentamaton8.4g1.8kcal0g0.1g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 675g0kcal0g0g0g0g
Tomaattipyree (Rainbow), annos 70g23g17kcal1g2.9g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2313g571kcal67.6g58.6g6.4g9.2g
Valittu annoskoko1156g286kcal33.8g29.3g3.2g4.6g
Annoskoko puolitettuna578g143kcal16.9g14.7g1.6g2.3g
Arvot/100g100g25kcal2.9g2.5g0.3g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=211448