Tomaattinen broileri-kaalipata (karppi)

Ruskista broilerisuikaleet öljyssä ja pane ne hetkeksi sivuun.

Kuullota pilkottu sipuli ja murskattu valkosipuli öljyssä, lisää joukkoon suikaloitu kaali, suolaa ja pippuria.

Anna kaalin ruskistua kauniin väriseksi.

Lisää sitten tomaattimurska ja broilerinsuikaleet ja anna hautua vielä noin 10 min. Lisää sitten paloiteltu kesäkurpitsa, kerma ja silputtua tuoretta rakuunaa.

Kiehauta sen verran, että kesäkurpitsa hiukan pehmenee, mutta pysyy kiinteänä.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 514 grammaa

Benja
AineksetMääräEnergiaPHRK
Karinniemen broilerifileesuikale (Karinniemi), annos 100g225g247kcal51.7g0g4g0g
Oliiviöljy 5.6g50kcal0g0g5.6g0g
Sipuli (kuorittu)45g12kcal0.6g2.2g0.1g0.8g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g3.9g4.1kcal0.3g0.6g0g0.1g
Kaali, valkokaali562g119kcal6.7g19.1g1.1g11.8g
Tomaattimurska, X-tra (400g tölkki)225g56kcal2.2g12.4g0g3.1g
Kesäkurpitsa, tuore34g5.7kcal0.2g0.8g0.1g0.2g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 56g186kcal1.1g1.7g19.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2313g1359kcal125.6g73.6g61.2g32g
Valittu annoskoko1156g679kcal62.8g36.8g30.6g16g
Annoskoko puolitettuna578g340kcal31.4g18.4g15.3g8g
Arvot/100g100g59kcal5.4g3.2g2.6g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=226720